Selamlar, öncelikle tüm arkadaşlarımın kurban bayramı mubarek olsun.
Konuya gelince, yaklaşık 2 yıldır çalıştığım ve internet üzerinden de, internet hizmetlerini 1 yıl gibi süre zarfında bombahosting.com ile çalışmaktaydım.04.12.2008 Tarihi itibariyle bombahosting.com ile hiçbir bağlantım kalmamıştır ve Metin Göçmen ile ayrılmış bulunmaktayız.Ayrılma sebebini söylemeyeceğim.Şuan önemli olan, linux sunucudaki müşterilerimiz bana mail atarlarsa sevinirim.Linux sunucudaki bazı müşterilerimiz ile görüşüp sitelerini taşıdım ve artık bombahosting.com ile bir bağlantısı kalmamıştır.Bu nedenden dolayıdır ki, bana kısa zamanda aşağıdaki formu doldurup yollamanız rica olunur.04.12.2008 tarihinden itibaren, bombahosting adlı üyeniz olarak, kişisel çalışmalarım vs. olacaktır.Bu tarihten itibaren bombahosting.com yani Metin Göçmen arkadaşımızla ayrılmış olduğumuzu bildirmek istedim.2 Yıl çalışmış olduğum, bombahosting.com Metin Göçmen 'e teşekkür ederim.
Şuan itibariyle, bombahosting.com 'dan tüm sorunlarınızı Metin Göçmen, yani
destek@bombahosting.com 'a ileteceksiniz.Linux müşterilerimiz bana ulaşmaları yeterlidir.
Göndereceğiniz Form:
Sitenizin adı:
K.adı ve sifreniz:
Tc kimlik Numaranız:
Telf Numaranız:
Olarak, doldurup bana yollayın lütfen, yeni sunucuya alabilmemiz için, şimdiden herkese teşekkür ederim.
İyi Bayramlar!