çok amatör bir siteniz var digitech ayrıca msn üzerinden satış gerçekleştiriyorsunuz anladıgım kadarıyla.siteniz html güven sarsıcı bir durum.ayrıca Satinal.html 404 Not Found (Sayfa Görüntülenemedi Hata Kodu 404).sunucum var diyipte vps den satış yapıyorsunuz.öncelikle adam akıllı bir site yapın sonrada gelip burdan satış yapın.siz reselleri sattıktan sonra bana ne demekle yetiniyorsunuz.işleriniz kırılmaya basladıgındada ay of üf kriz mriz bahanesiyle kapatıyoruz diyip çekiliyorsunuz bence bu emek hırsızlığdır.
Hocam sitemizin tasarımını beğenmeyen tek insansınız.Biz çoğu hotçu gibi awbs tema editlemiyoruz 3 kişilik tasarım grubumuzun ekip çalışmasıdır bu tasarım.Herşey bize aittir.İsterseniz 2 dakikada php yapabilrim ama php'lerde açık olabiliyor.Bize isimsiz mail atanda sizsiniz bence.Satinal.Html nin çalışmama nedeni ise bu temayı WhmCS üzerine yapmaya çalışmamızdır.MSN üzerinden satış yapıyoruz evet.Ayrıca krize rağmen 2.sunucumuzu aldık.Kriz bahanesiyle çekilme gibi birşey olamaz.Çekip gitseydim yazın çekip giderdim.Haziran ve Temmuz ayında tasarladığımız 2 siteden 550 YTL para girdi cebimize.
Saygılarımla,