Merak ettiğim konu bir eğitim seti hazırlayacaksın, iyi güzel ama. Notepad++'ın amacı nedir? Bir Dreamweaver tarzı bir editör değil sonuçta, Yaptığı iş sadece kod renklendirmesi ve içerisinde bulunan FTP tarzı kısayollar birde hiç kullanmadığım intellisense var çok ufak bir kodlama için. Onun dışında pek bir şey yok. Koskoca görsel html editörü dreamweaver'ın toplam konusu 5 tane iken, ufak tefek bir notepad programının 3 konusu olması çok garibime geldi. Eleştiri olarak kabul edersen iyi olur, kötülemek gibi bir amacım yok.
notepad++ bildiğin üzere dwden farklı ve özgün bi yazılım. Onunda birkaç özellikleri var dwden farklı olarak. Tabi haklısın dw'nin 5 adet dersi var.Ama dw'nin toplam video süresi ile notepad++ toplam video süreleri arasnda fark var.
Dw sadece 5 temelde kısa kullanımlar gösterirken, notepad++ kod yazmada yardımcı olabilicek temel faktörleri belirttim.
Ama hangi editörü kullanmamız için şöyle bi soru gelseydi.
Notepad++ derdim
Neden ; çünkü hem ücretsiz bir yazılım hem düzenli kod yazmada sınıfları kapatabilme özelliği ile binlerce satır kodda bile karışıklık söz konusu olmaz.Ve dreamweaver gibi tamamlayıcı özelliği olmadığı için bana göre ileride kod yazmada sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.Dw insanı tembelleştiriyor
Böyle bi soruyu bekliyordum kim sorucak diye, sorduğun için teşekkürler