ApocaLypse_,Wii,KMLGRLR

Elazığlı168,

Gövde gösterisi yapma gibi bir ihtiyacım olmadı. Sadece böyle 3 durumda başım derde girdi ve rahatlıkla kurtumdum. Bunu yazdım.

KMLGRLR,

yazmışım neden açtığımı bak alıntı yaptığın bir yorumumda nerenle okuyorsun demişim.

youngboy_ugur

Yasal olmayan işlerle uğraştığım filan yok. Nette belli bir seviyede hiti yakaladıktan sonra başınıza bu tür sorunların gelmesi çok büyük olasılıktır.
başıma gelen ilk sorun e-kitaplardandı. Bir kitap sitemde 2 tane ekitap var diye mahkekemelik oldum. Onsan sonra bilişim hukukunu iyice öğrendim bir avukat edindim zaten. Kitapların telif hakkının yazarın ölümünden 70 yıl geçtikten sonra düştüğünü öğrendim.

Backdoor,

ben adamın telif hakkı olup olmadığını araştırıyorum farkındaysan.O kadar ciddiyetsiz bir mailki kafamda soru işaretleri kaldı. Videoların ne videosu olduğunu bile bilmiyorum. Satın aldığım bir sitenin içeriği. 60k içeriği incelemedim.

Madem bu kadar telif hakkı yanayız. Burda tarışılması gereken büyük bir konu var. Hangimiz şu an siteye girdiği işletim sistemine para veriyor bu konuya yazanlardan?

Yada backdoor videoalarının çalındığına kızmışsın. Bilgisayardan dvdciden aldığın hiç bir filmi izlemedin mi?

Bu konuyu konuşalım madem bu kadar çıkıştınız. Buyrun.