Erkan ??Bey?? benim yazdıklarımı da okumayacaksın muhtemelen ama ortaya konu açıyorsun sonra yorum yazanlara vay efendim nasıl yorum yazarsın diyorsun.
Bir de üzerine "sana laf sokuyorum, bu forum saçma sapan adam dolmuş" diyorsun ayıp.
İnsanlar senin fikrin üzerine yorum yazmışlar sen direk insanların kişiliğine yorum yazmışsın.
Öncelikle projen etik değil. Günde 1 saat bilgisayar için çocuklara iş yaptırmak mıdır etik olan? 1 saat internet parasına postçuluk yaptırıp çocukları kullanıyorsun.
Ama sen neredeyse çıkıp çocuklara eğitim veriyoruz aydınlatıyoruz ufkunu genişletiyoruz diyeceksin.
Bu çocuklara programlama dili mi öğretiyorsun? Edebiyat projesi mi hazırlatıyorsun? Ödev sitesi için okul ödevleri mi hazırlatıyorsun? Çocuklara web adresi verip post attırmaktan fazla ne öğretebilirsin bu çocuklara?
Counter Strike oynayan çocuklara counter strike ile ilgil iyorum yazdırmaktan ötesi değil bu söylediğin.
1) bir internet cafe aynı ip adresi üzerinden bağlanır. bilgisayarlara içeride ip adresi verirsin ama dışarı çıkışın aynı ip adresi sonuçta
2) adsense reklamı koy, çocukların hepsine tıklat 1 haftada banlanırsın.
3) 12-15 yaş arası bu işten anlayan çocukların internet cafede ne işi var? onların evlerinde bilgisayar var bu forumu okuyorlar hatta post atılır diye başlık açıp para ile iş alıyorlar
4) eğer insanların yazdıklaır yorumları beğenmiyorsan konu açma. burada konu açma özgürlüğü kadar birilerinin açtığı konulara eleştiride bulunma özgürlüğü de var.