Bu yazını da okumuyorum, başında bir iki cümle okudum yetti bana. Yine o kadar saçmalamışsınki anlatamam. Zevkle cevap yazacağım

keyfim yerine geldi, saçmalıkların bu sefer beni mutlu etti sağol.
Anacım diyorum ki
10 tane yorum yazacak siteye yapacağı bu karşılığındada bilgisayar kullanacak. Çocuğu pazarlamıyoruz karşılığında uyuşturucu hap vermiyoruz sana ne oluyor ben anlamyıroum.
Demiyoruz ki çocuğa şu xxx resimlere bak yorum yaz. Pes 2009 futbol oyunu çıkmış bu oyun hakkında ne düşünüyorsun bunu yaz diyoruz. Çocukta beynini çalıştıracak ve bir haber yorumlayacak. Sen bilmessin beyin çalıştırmak güzel birşeydir. Yani çok faydalıdır.
Kaldıki diye bilirsinki ama hiç sanmıyorum senden yapıcı bir şey çıkacağını. Çocuklara seo öğret meslek sahibi olsunlar belki bu alanda kendilerini geliştirirler. Ama yok sen direk ben izinvermem. Çocukları kullanmayın onlar çiçektir, çocukları gübreleyin daha iyi büyürler otursunlar oturdukları yerde.
Sana buradan masa göndereyim dostum daha iyi kıvırırsın üzerinde ha ? Çevir babam çevir.SAna laf anlatmak deveye hendek anlatmaya döndü.Kapasite meselesi haklısın boşuna didiniyorum burda.Sen topla çocukları başla yorum attırmaya