JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen saçma sapan fikirlerin ile çocukları kullanıp üzerlerinden para kazanmayı hedefliyorsun ! Bundan büyük saygısızlık varmı bundan büyük vurdumduymazlık varmı.Çok güzel örnek oluyorsun belli çocuklara arkadaşlarınıda toplasın millet gelsin sana erkan bize 1 saat beleş net açacak bizde post atıcak hurra ! ne güzel dimi.Bana saygıdan bahsedecek en son kişi sensin şu hayyata.YAzılanları okumadan post atıp ileri geri atıp tutup laf çevirende sensin ben sana.Profesyonelliğide benden öğreneceksin diyede birşey demedim Sürekli konuyu belirli noktalara sıkıştırıp duruyorsun.SAna göre basit anlamlar yüklediğin cümlelerinde çocukları iş yapan seni de yiyen olarak gösteriyorsun farkında değilsin.Git ne yapıyorsan yap çocuklara post attır backlinklerini takip ettir.Beleş net aç.Ne yaparsan yap bize sana şurda 2 yardımcı olalım 2 eleştiri yapalım dedik yaptığımıza da pişman olduk.İnsan bir yazdıklarınızı dikkate alıcam yahut haksızsınız der yahut farklı bir yeterli bişi Kalkıp hurra savaşa gider gibi mesaj yazmaz konu açtığında cevap verenlere.Çocuğa yorum hakkını her zaman veririm ben sade çocuğa değil tüm insanlığa ki bunu veren ben değilim Türk Anayasası.FAkat bunu ticari amaçları için kullanan ve şurda olayı çocuklara hak vermiyor diye çok anlamsız bir hale çeviren de sensin.Hiç janjanlı atıp tutmalar ile burada cümleler ile burada insanlara birşeyler anlatmaya kalkma.Normal olan adam gibi okur yazılanları edebi ile cevap verir.Ne yaparsanız yapın insanlara yardım etmeye kalkmak eleştiri yapmak ta suç olmuş
Bu yazını da okumuyorum, başında bir iki cümle okudum yetti bana. Yine o kadar saçmalamışsınki anlatamam. Zevkle cevap yazacağım keyfim yerine geldi, saçmalıkların bu sefer beni mutlu etti sağol.

Anacım diyorum ki 10 tane yorum yazacak siteye yapacağı bu karşılığındada bilgisayar kullanacak. Çocuğu pazarlamıyoruz karşılığında uyuşturucu hap vermiyoruz sana ne oluyor ben anlamyıroum.

Demiyoruz ki çocuğa şu xxx resimlere bak yorum yaz. Pes 2009 futbol oyunu çıkmış bu oyun hakkında ne düşünüyorsun bunu yaz diyoruz. Çocukta beynini çalıştıracak ve bir haber yorumlayacak. Sen bilmessin beyin çalıştırmak güzel birşeydir. Yani çok faydalıdır.

Kaldıki diye bilirsinki ama hiç sanmıyorum senden yapıcı bir şey çıkacağını. Çocuklara seo öğret meslek sahibi olsunlar belki bu alanda kendilerini geliştirirler. Ama yok sen direk ben izinvermem. Çocukları kullanmayın onlar çiçektir, çocukları gübreleyin daha iyi büyürler otursunlar oturdukları yerde.