erkan1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi sen saygılı konuştum dimi. Boşuna değimyorum saçma sapan insanlarla dolmuş diye.
Keşke tamamını okumasaydım yazının. Önce ben izin vermezdim diyosun sonra kendin yapdiyorsun ondan sonra fikir verip profesyonel ol diyorsun. Senden mi öğreneceğim profesyonelliği.
Aman senin gibi insanları istemiyorum ben zaten konuları yorum yazıyorum diye baltalayacak. Sen yaptığının iş olduğunu sanıyorsan git başka yerde yap o zaman burda kaliteli insanlara ihtiyaç var ben burda fikrim nasıl demedim neler yapılabilir dedim.
Sen çocuğuna yorum yapma hakkı vermiyorsun peki neden vermiyorsun bu geri kafalılık değilmi.
Sen saçma sapan fikirlerin ile çocukları kullanıp üzerlerinden para kazanmayı hedefliyorsun ! Bundan büyük saygısızlık varmı bundan büyük vurdumduymazlık varmı.Çok güzel örnek oluyorsun belli çocuklara arkadaşlarınıda toplasın millet gelsin sana erkan bize 1 saat beleş net açacak bizde post atıcak hurra ! ne güzel dimi.Bana saygıdan bahsedecek en son kişi sensin şu hayyata.YAzılanları okumadan post atıp ileri geri atıp tutup laf çevirende sensin ben sana.Profesyonelliğide benden öğreneceksin diyede birşey demedim Sürekli konuyu belirli noktalara sıkıştırıp duruyorsun.SAna göre basit anlamlar yüklediğin cümlelerinde çocukları iş yapan seni de yiyen olarak gösteriyorsun farkında değilsin.Git ne yapıyorsan yap çocuklara post attır backlinklerini takip ettir.Beleş net aç.Ne yaparsan yap bize sana şurda 2 yardımcı olalım 2 eleştiri yapalım dedik yaptığımıza da pişman olduk.İnsan bir yazdıklarınızı dikkate alıcam yahut haksızsınız der yahut farklı bir yeterli bişi Kalkıp hurra savaşa gider gibi mesaj yazmaz konu açtığında cevap verenlere.Çocuğa yorum hakkını her zaman veririm ben sade çocuğa değil tüm insanlığa ki bunu veren ben değilim Türk Anayasası.FAkat bunu ticari amaçları için kullanan ve şurda olayı çocuklara hak vermiyor diye çok anlamsız bir hale çeviren de sensin.Hiç janjanlı atıp tutmalar ile burada cümleler ile burada insanlara birşeyler anlatmaya kalkma.Normal olan adam gibi okur yazılanları edebi ile cevap verir.Ne yaparsanız yapın insanlara yardım etmeye kalkmak eleştiri yapmak ta suç olmuş