JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalktıp ileri geri konuşuyorsun Yaşına veriyorum erkan bey;
"saçma sapan insanlar","geri kafalılık" vs gibi yorumlarda bulunmak senin ne haddinedir bize karşı orası tartışılır.
İnternet zararlı birşey diyen birini ben görmedim şu konu altında ?
Benim gibi insanlar zaten kalkıp tenezür etmez senin gibi ne yazdığını bilmeyen insanların kalkıp atıp tuttuğu sitelere. Ki hepsini geçtim sen karşında kinin yazılarını tam olarak okumadan neden cevap yazıyorsun ? Burası zaten neyi ne kadar yaptığının bir göstergesi.Yardımcı olmak amacı ile ortaya fikirlerimizi atıyoruz bir küfür etmediğin Kaldı.Kalıp burda bende aynı türde yazmak isterdim fakat "saygı" işte siz de " s'si" bile olmayan ! daha yazılan yorumlara eleştirilere tahammülünüz yok ne diyim daha . . .

Şimdi sen saygılı konuştum dimi. Boşuna değimyorum saçma sapan insanlarla dolmuş diye.

Keşke tamamını okumasaydım yazının. Önce ben izin vermezdim diyosun sonra kendin yapdiyorsun ondan sonra fikir verip profesyonel ol diyorsun. Senden mi öğreneceğim profesyonelliği.

Aman senin gibi insanları istemiyorum ben zaten konuları yorum yazıyorum diye baltalayacak. Sen yaptığının iş olduğunu sanıyorsan git başka yerde yap o zaman burda kaliteli insanlara ihtiyaç var ben burda fikrim nasıl demedim neler yapılabilir dedim.

Sen çocuğuna yorum yapma hakkı vermiyorsun peki neden vermiyorsun bu geri kafalılık değilmi.