Yok cidden kafan söylediklerimi almıyor sanırım. Juno ile işin var demedim. Test et dedim. Lokalden saldırı vs konusunda da DENEME Yap ki bir farkı olmadığını anla dedim. Ama anlamıyorsun neyse yapıcak birşey yok. Sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyor de. Bu şekilde daha iyidir deme. Uydurma yani. Yazdıklarımızda biraz laf anlayan network nedir bilen bridge ile routing mod arasındaki farkı az çok bilen birine okuttur o sana anladığın dilden anlatsın sonra yorum yaz.
TR lokasyonda en kral sistemler olduğunda ne olacağını ip null etmekten başka ne yapılacağınıda anlatır gösteririm de nasıl olsa anlamıyorsun hiç kendimi yormaya gerek görmüyorum.
Selçuk Abi Sen yine Benim yazdıklarımı okumuyorsun yine sinirleniyorsun bayram günü ben daha iyidir demiyorum bizim için daha verimli olduğunu söylüyorum.
router olarak kullanınca kullanılmayan boş bir ip adresine bile talep gelince mikrotik makinesi çok fazla zorlanıyor ve paket sayısı fazla olunca loss olmaya başlıyor ki bu durumda network kullanılmaz hale geliyor bridge modda ise hiç olmazsa ben router etmediğim için boş bir ip e saldırı geldiğinde datacenter ın kendi donanımlarında sorun oluşuyor ve mikrotikde cok fazla bir sorun yaşanmıyor.
Burada sadece bana anlatmak zorunda değilsin mikrotik.com.tr adresinde gerekli bilgileri boş zamanın olduğunda paylaşırsan herkes faydalanır.