Tüm yazılanları cevaplıyorum.
Endişelenecek birşeyler var. Hostingi salla bir kenara, alan adlarını alantron, ihs, godaddy gibi firmalardan al. Mümkünse hosting konusundada yabancılarla çalış.
2008'in 5. ayında yapılanma sürecinde olduğumuzdan elimizde domain panelimiz yoktu biz de socialnews.org adlı domaini zaten İsimTescil.NET'ten tescil etmiş bulunduk o arada.
_D.m.X_ adlı üyeden alıntı:
Aynı tarz birşey ilk bu işlere başladığımda benmde başıma geldi...
Adı bende saklı bi hostingci bozuntusundan domain ve hosting aldım tabi ozamnlar pek bilgim yok ya yeni başlıyorum bu işlere herif kendi üzerine regledi domainii.
Ve gelecek sene domainim pr 3 oldu adi herif süresii uzatmak için benden ayrı para istemişti, benm üzerime devretmemişti de..:@
Verdiğiniz örneği bizimle mi kıyaslıyorsunuz ?
hudabi adlı üyeden alıntı:
paypal hesabım veya kredi kartım olmadığından godaddy veya alantrondan almadım. bildiğim birkaç firma vardı çalıştığım hiç problem çıkmıyordu. labina ve türkticarette problem yoktu aslında. bu hesabımı burada üyeliği bulunan bir arkadaştan aldım. mesaj attım ama henüz cevap gelmedi bu konuda. umarım gerçekten cddi bir problem yoktur. alan adı yükselme aşamasında 2 ayda 23.000.000 lardan 735 binlere geldi alexa da. umarım boşa uğraşıyor olmam.
Biz mh.com.tr (ve önceki adımız olan millihosting.com) olarak şuana kadar kimsenin emeğiyle oynamadık ve üzerimize atılan sayılı bütün gereksiz suçlamalardan da alnımız ak çıktık. Size şuana kadar verdiğimiz desteğin aksini iddia edebilir misiniz ? Keşke öyle birşeyi bizimle konuşmadan yanlış bir şekilde buraya vermeseydiniz ! Bilmiyor musunuz sanki herkes birbirini karalamaya yer arıyor, bizim hakkımızda şuana kadar hiçbir şikayet konusu açılmadı. Siz bizim yapmadığımız bişeyden dolayı nasıl üstü kapalı bizden şüphelenir şekilde buraya yazıyorsunuz anlamıyorum.
mystec adlı üyeden alıntı:
firmaya karşı kibar konuşmamaya özen göster. hesaplarına aktardığın para var sonuçta. net bir şekilde alan adını transfer etmek istediğini söyle ve büyük firmalardan birine uzatarak transfer et.
@Mystec, o senin görgüsüzlüğün olabilir ancak. Sen para veriyorsun karşı tarafta sana hizmet veriyor. Konuyu bilmeden kabalığa dönüştürmene gerek yok.
batinduz adlı üyeden alıntı:
isimtescil yada ihs ilede çalışabilirsin banka hesabı yada ptt yoluyla ödeme yapılabiliyor.
isimtescil çok tartışıldı ama genelde işlerini iyi yapıyorlar.
En başta da dediğim gibi o sıralar yapılanma sürecinde olduğumuz için elimizde domain panelimiz yoktu İsimTescil.NET'i kullanarak tescil ettik.
---
@Hudabi, isterseniz domaininizi anında transfer edebiliriz İsimTescil hesabınıza. Bunları msnden de konuşabildik gayet açık ve net bir şekilde. Burada bir polemiğe girmek istemem kimseyle. Dediğim gibi herkes birbirinin açığını kolluyor, bu işi yapmasalar bile hostingcileri kötülemeye çalışan insanlar var aramızda.
Sizin domaininizle vakit kaybedecek olsak bu işi yapmazdık. Domaininizi tescil edip, hostunu açıp, size teslim ettiğimiz günden beri Allah şahit sizin isteğiniz dışında dokunulmamıştır domaininize.
İstiyorsanız PM atın transfer edeyim bu gereksiz konu da burada kapansın.
Saygılarımızla
MH İnternet Hizmetleri