roberti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ömer ergin nerde benim adwords kuponlarım ? arkadaşlar kesinlikle bu adamla alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum kendisi dolandırıcının önde gidenidir ama yanlış kişiye çattın ya yazık olucak sana
bu şahısa 100 ytl gönderdim 3 adet 100$ lık adwords kuponları için yaklaşık 1 ay oluyor ortada ne kupon var nede para benim telefonuma cevap vermiyor başka numaradan aradığım zaman veriyor işte abi hemen gönderdim göndericem gibi laflar kullanıyor yazık değilmi ln 100 ytl için kendine o kadar küfür ettiyorusun
''''' AktuelWeb Dolandırıcıdır'' Güncelleştirme çalışmaları... www.omerergin.info
bir takım aksaklıklardan ötürü öncelikle herkezden özür dilerim. Maddi ve bir takım manevi sıkıntılar yaşandı. Bu hususta maddi olarak yaşadığım sıkıntıda sadece size vurdu. Maddi krizi aştıktan sonra size gerekli ödemenizi veya hizmetinizi fazlası ile yapacağım... Bir de kimseyi tehdit itamında bulunmayın. Aldığınız ürün zaten yasal değil nasıl mahkeme sayıklıyorsunuz? Bence tatlı dilinizi bozmayın. Ben sizin iyi niyetinizi biliyorum. Maddi nedenlerle suistimal edildi bu iyi niyet haklısınız ama gereken yapılacak en kısa sürede...