merhaba deyip sorumu sormak istiyorum ,
arkadaşlar hosting arıyorum ve bunun hakkında yardımlarınızı bekliyorum. daha önce hiçbir hosting şirketiyle çalışmamış olup okuduğum şikayetler üzerinden işimi garantiye almak peşindeyim.
minumun 5 gblık bir alan olacak , trafik yaklaşık 100gb olacak. linux hosting olacak.
bunların hepsini bir yana bırakıp yok sitene giriş çıkış , yoksa tüketim mi diyorlar her neyse işte çok oldu gibi sorunlar yüzünden siteyi direkt kapatmak yerine çözüm getirebilecek bir firma olacak.
bir sorunum olduğunda muhattap olacağım kişiler muhakkak olmalı karşımda. bizi tınlamayan adamla iş yapmakta kimsenin işine gelmez herhalde.
sonradan hesap çıkaracak firmada olmasın neyse boynumuzun borcu bir kere ödeyip , ödediğim ay ve ya yıl adam akıllı kullanmak peşindeyim ( alan aşımı , trafik aşımında haliyle hesap çıkarabilir farkındayım )
olmazda hani olurda gıcığına yapılacak saldıralara karşı bizi hiç olmazsa savunacak bir yöntemi olsun.
aklıma gelenler bunlar. gerçi daha ne olsun allah'tan belamımı istiyorum.(-:
beni yönlendireceğiniz bir firma var mı ?
firmaların vereceği tekliflerede açığım açık olmasına da şu mail adresim ekle görüşelim bir yana vereceği teklifi sunsun eğer uygunsa direkt iletişime geçerim.