DelipoyrazNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne zaman bıtıyor yarısma tarıh goremedım baktım ama eger tarıhı soylersenız bıseyler yapabılırız
guzel heyecanlı bır yarısma cunku
Birde ödül değişmiş sanırım 1. 5000 2. 2000 deniyor ilk mesajda satma zorunlulugu yok dıme bu odemelerı almak ıcın?
Lida
Domaini isim tescil uzerınden satısa cıkarttım arkadaslar : )
satma zorunluluğu yok derken? arkadaşlar karşınızda bir organizasyon yok, seoculuğu geliştirme maksatlı ödüllü yarışma düzenleyip 5000 YTL ödül verebilecek!!
tabiki de o ücreti istiyorsanız siteyi bana devredeceksiniz.

ArtiEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu arkadaş sanırım para mara vermez 1. ye 2. ye falan bir script alıcam dedi senden 1 aydır oyalıyor. pm atıyorum okuyor cevap yazmıyor msn den engellemiş. Mail atıyorum cevap vermiyor.
foruma ve msn ye kaç gündür girmiyorum, sen hazır olan bi scripti bana satacaktın, olur dedim en son, sana script yazdırıp paranı ödememezlik etmedim ama zaman olmadı
aynı şekilde bi arkadaştan site aldım 200 YTL ye parasını ödedim ama sitelerin isimlerini dahi bilmiyorum şu an çünkü almadım daha siteyi. yani neymiş "üç kağıtdan değil, meşguliyettenmiş"
2005 ten beri burada ve özellikle iyinette yazışıyorum, iş yapıyorum. hiç kimse benim hakkımda bir üç kağıttan bahsedemez. sitenizi oraya getirin ve ücretinizi alın, hepsi bu