MassivePress Wordpress teması WPelements.com tarafından tasarlanmış.Çevirisi ve orijinal sitesinde de dahil hiç bir yerde olmayan benim oluşturduğum PSD siyle birlikte güzel bir yazı oluşturduğum kanısındayım. ((: Şimdi söz bende..
Özellikleri - »3 Kolon
- »Önemli Yazı & Popülerlik Sistemi
- »Widget Destekli - Yazı için Sağ Menü
- »Widget Destekli - Sayfa için Sağ Menü
- »Widget Destekli - Anasayfa için Sağ Menü
- »CSS ile Güzel Bir Menü
- »Yazılar için özel ön izleme resimleri
- »CSS ile hazırlanmış devamını okuyun alanı
- »4 adet reklam alanı - 70×70px Resim
- »Otomatik Son Yorumlar Eklentisi
- »Otomatik Son Yazılar Eklentisi
- »Otomatik Etiket Bulutu Eklentisi
- »Otomatik Abonelik için Sağ Menüde Açıklama
- »Admin Yorumlarına Ayrıcalık
- »»PSD+Ario Pro Font
Kurulum - »”massivepress-TR” klasörünü blog FTP dizininizin wp-content/themes kısmına kopyalayın.
- »Wordpress Admin Paneline Giriş yapın.
- »Tasarım bölümüne gelin ve temanın üstüne tıklayarak aktifleştirin.
- »Bonus olan PSD ile logonuzu tasarlayın.
- »Hepsi bu kadar!
Sıkça Sorular Sorular ( SSS ) - »PSD de neyin nesidir?
Photoshop çalışma dosyasıdır. Amaç ilerde aynı dosyanın üzerinde değişiklik yapmakdır.Böylece psd olarak verilmiş bir logonun üzerinde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.Dosyayı açmak için Photoshop programı gereklidir. - »PSD ile yazıları değiştirirken yazı tipleri bozuldu?
Tema dosyaları arasında verilen PSD/Font klasörünün içerisindeki dosyayı eğer Windows işletim sistemi kullanıyorsanız “C:\WINDOWS\fonts” dizininin içersidne kopyaladıktan sonra PSD’yi sorunsuz düzenleyebilirsiniz. - »Niçin ön izleme resimleri gözükmüyor?
Yazılarınızı yayımlamadan önce dilerseniz konuya uygun resim ekleyebilirsiniz (eklemeyebilirsiniz de). Bunu yapabilmek için yazı yayımlarken panelde”Özel alanlar” diye bir kısım var.İngilizcede “Custom Fields” olarak geçiyor.Bu alanada Anahtar(Key) kısmına “thumbnail” , Değer(Value) kısmına ise istediğimiz resmin URL’sini girerek Özel alan ekle(add custom fileds)’e basıyoruz.Daha sonra değiştirmek istersek de resmin adresini değiştirip güncelle diyebiliriz. - »Temanın özelliklerine benim katkım olanlar;
- Eksiksiz Türkçe Çeviri
- Demo sitesindeki LOGO’nun aynısının oluşturulması!
- PSD + FONT (bonus) (font 72 dolar değerinde ario font)
- Eksiksiz tanıtım! ((:
Demo 
MassivePress temasının site üzerinde nasıl göründüğünü merak ediyorsanız
demo için
buraya tıklayabilirsiniz.
MassivePress Türkçe Wordpress Teması sitemizden indirilebilir.İndirmek için
BURAYA TIKLAYIN!