Arkadaslar Merhaba.
Bizim ABD lokasyonlu bir sunucumuz var. Özellikleri ;
Alıntı
Processor #1 Vendor: GenuineIntel
Processor #1 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 2.80GHz
Processor #1 speed: 2799.340 MHz
Processor #1 cache size: 512 KB
500 GB Harddisk
2.5 terabyte bandwiith
Olan bir sunucu, Sunucu Video sitesini barındırıyor. Gelişim aşamasında oldugu için videolara cok yükleniyoruz. Bu durum sunucuyuda içinde bulunan 5 siteyide acayip etkiler oldu, Memory used ve ABD lokasyon farkından dolayı siteler acılmıyor sürekli root'dan baglanıp restart atmam gerekiyor. Sonra şak diye sunucu acılıyor ABD ile anlasma sorunları yaşıyoruz derdimizi anlatamıyoruz. Garip oluyor yani. Sunucunun sahibi ABD bir abim oldugu için Türkiye'deki ayakları ile tamamen ben ilgileniyorum. bu durumlar karşısında bana Türkiye sunucu emrini verdi...

Yukarıda verdigimiz özelliklerden üstün. ancak trafik olayı Türkiyede bulamayacagımızı biliyoruz limit 1000 sanırım. [ daha fazla olabilirmi ? ]
Bu konuda dolaylı yoldan anlaşabiliriz. Geliştirilebilir bir sunucu arıyoruz [ mesela 500 gb harddisk bitti + 500 ilave edilmeli trafik bitti trafik ilave edilmeli ], Ciddi bir iş anlasması yapacagımız için bizimle anlasan firmaların Cv'leri mutlaka iyi olmalı, İş platformlarına uygunzeminleri olmalı. Datacenter ile Direkden baglantıları olmalı Lütfen reseller vs olanlar basvurmasın.

İyi günler