Sanırım siz sadece benim yazdıklarımı okudunuz. Uslubumu kabalaştırmamın sebebi şahsıma ait hakaretlerin yapılması Her kim oluyorsa olsun eğer ortaya bir laf atılıyorsa buna ispat getirmek zorundadır. ispat getirmeden hiçbir firma hakkında bu şekilde bir söz ortaya atılamaz. Buna hiçbir şekilde müsade edilmez. Gerekirse olay yargıya götürülür.
Hayır kesinlikle bu konuya ne yazıldıysa tek tek okudum. Bakın burasının ne kadar büyük bi platform olduğunu İSİMTESCİL bile kabul etmiş ki buraya temsilci tarzı birini koymuş.
Burada konu açılıyor.
"domain alacağım nereyi önerirsiniz ?"
verilen cevaplar aynen : "godaddy , name , natro , ihs, vs firmalar "
Eskiden cevaplar nasıldı ? : Kesinlikle isim tescil,kaç yıldır kullanıyorum ve hiç bi problem olmadı.Şiddetle öneririm...
Ama artık bunlar eskide kaldı vede artık böyle mesajlar göremeyecek gibiyiz.Burada firma eleştirmeye herkesin hakkı var. Problemini dile getirmeye herkesin hakkı var. Benim sizin büyük ve alt yapısı sağlam , kurallara uygun çalışan , tertipli ve kaliteli kişilerle çalıştığınıza ait düşüncem in değiştiği gün : yaklaşık bundan 2 hafta önce tam hatırlamıyorum halen "Ramazan Bayramınız kutlu olsun" tarzı bi flash'ın orda dönüp durduğunu yeniden gördüğüm gündü.
Hatta demiştim kendi kendime , Kurban geliyor arada onuda "Ramazan"flash'ıyla geçirecekler diyordum.Görüyorum ki değişmiş.
-Karşınızdaki insan size ne şekilde konuşursa konuşsun , sonuçta sizin müşteriniz ve ona gereken saygıyı göstermek zorundasınız.En azından herkese açık olan böyle bir platformda. Ha yasal yollardan nasıl davranırsınız orasını bilemem ama burada saygı çerçevesinde hareket etmeniz gerekirdi.
-Biz bugün arkadaşa destek vermek yerine isim tescil' e de destek verebilirdik. Ama........( Ama'sı R10'da aratın bi "isimtescil" diye, o zaman anlarsınız amasını... )
-Bizleri, sizler mecbur ediyorsunuz yabancı firmalarla çalışmaya. Buradaki insanlar milletini seven, devleti kazansın,kendi ülkesi kazansın isteyen insanlar. Bizlerde isteriz adam gibi Türk firmaları ile çalışmayı ama herşey ortada.
-Birde sisteminizde şöyle bir problem var. Domain sorguluyorum, boşta ve sepete ekliyorum. Satın al diyorum. Kredi kartı ile peşin seçeneğini seçiyorum.Bilgileri girip onaylıyorum. Karşıma çıkan yazı "Üyelik Hatası". Tekrar giriş yapıyorum, aynı işlemleri tekrar yapıyorum. alıyorum bu kez domaini ama panelimde aynı adda 2 domain var.birisi onaylanmış diğeri beklemede.... Bunuda burdan bildiriyim.
İyi çalışmalar...