Herkes bişeyler söylemiş bende söylim...

Kimisi zaten tüm paneller Türkçe demiş. Bu forum sayfalarında dolaştım bi çok yeri İngilizce. Kontrol panelleri de o şekilde. Yarısı Türkçe yarısı İngilizce. Eğer tamamen Türkçe panel arıyorsanız inceleyin derim.

Kimisi siteye giremiyorum demiş. Bu sorun geçicidir. Yakın zamanda düzelecektir. Bu sıra yurtdışı bağlantılarında problemler yaşanıyor. OpenDNS kullanmanızı tavsiye ederim belki işe yarar. Ben giriyorum siteye. Gündüzleri ancak bazen 20 k ile bazen 60 k ile download yapabiliyorum. Bağlantılarda geçici bir sorun bulunuyor.

Kimisi konuyu her yere açmış demiş. Bu konuda kabahatliyim, dicek lafım yok. Bu forum sitesinin her yerini dolaşan onca insan olduğunu bilemedim, tahmin edemedim.

Kimisi ie ile giriliyor ff ile girilmiyor siteye demiş. Bu ne saçmalık yaww. Buna denecek hiçbişey yok.

Kimisi eğitim şart demiş. Gerçekten de öyle. Bu forumun bu bölümüne hosting işi yapıyorum diyen bir çok kişi giriyormuş. Hosting arayanın burda ne işi var. Lütfen kontrol panelini inceleyin. ISPConfig tabanı kullanılmıştır. (ISPConfig - OpenSource ISP management and Hosting Control Panel) Kurulumu biraz uğraştırıcı. Tabisitesindeki panel her yeri düzenlenmiş tam bu işi yapacak hale getirilmiştir. Tabilki Türkçe. VMware kullanıyorsanız sanal olarak kendi bilgisayarınızda deneyin isterseniz. Yorumu bunun üzerinde yapmanız benim için kıymet arz eder.

----------------
(ISP - Alan Adı, Hosting, Web Tasarımı ve Kiralık Sunucu)