Alıntı
hesabınızın kapatılması şahsıma ait yaptığınız hakaretden dolayı gerçekleşmemiştir. isimtescil firması hakkında yaymaya çalıştığınız yalan haberden dolayı isbatı olmadan firma karalamak için yazdığınız yazılardan dolayı askıya alınmıştır. üyelikde verdiğiniz gsm numarasına söylediğiniz sözleri ispatlamanız gerektiği konusunda sms gönderilmiştir.
aslında sizi muhatab almayacaktım ama bu cümlenize sırasıyla cevap vereyim.
şahsınıza hakaret için kapatılmadıysa hesap, peki hesap kapatma nedeni olarak neden size söylediğim cümle görülüyor? bu bir.
isimtescil ile benim ne alıp veremediğim var ki yalan haber yayayım ortalığa, böyle bir şey yapmadığım halde beni yapmış olarak gösteriyor, iftira atıyor ve suç işliyorsunuz. bu iki.
telefonumu kullanmıyorum, telefonuma gönderilen mesajı da bir tebligat olarak kabul etmiyorum, herhangi bir yasal yükümlülüğü yok, ayrıca size ispatlamam gereken bir durum da yok. bu da üç.
R10'daki tüm arkadaşlarım, sizin bu söylediğinizin deli saçması olduğuna en az benim kadar inanıyor, bu da dört!
Ben şikayet mailimi DIRECTI ve ICANN olmak üzere her iki kuruluşa da gönderiyorum.
Hesabımın bloke edilmesinin resmini ve İngilizce tercümesini de gönderiyorum.
Siz hiç merak buyurmayınız Murat BÜYÜK! hem de hiç.
Arkadaşlar bunu da tesadüfen buldum;
http://www.nkfu.com/isimtescilnet-hakkinda/ okuyun lütfen.