Şimdi ben sana bu uslubuna karşılık bi uslupla konuşurdum ama terbiyem müsade etmez. Ulan.!!! Sen kaç paralık adamsın ki burda bu işlere yıllarını vermiş adamlara karalama yapıyorsun diyorsun. İsimtescilin ne olduğu belli karalama yapan yok burda. İyi olana iyi , kötü olana kötü denilen bir yerdesin. Şu ben bilirim siz karalıyorsunuz yalan söylüyorsunuz ayaklarınıda bırak artık. " İSİMTESCİL " bu konuları elbette ki görüyorsun , buraya yetkili koyacaksanız adam akıllı koyun. Böyle arkadaşlar oldukça ne sizden domain vs hizmet alan olur nede sizi birilerine tavsiye eden olur.
Biz burda bir arkadaşımız tarafından yada bir TÜRK firması tarafından güzel bişey yapıldığı zaman seviniyorsak, bizimkilerden böyle iş çıkmış helal olsun diyorsak , demek ki biz sizi de başta övmüşüz , gereken değeri vermişiz ki siz bu kadar büyüyebilmişsiniz. Neden millet gidip te Godaddy'den, Name'den vs şirketlerden domain alıyor ,host alıyor , sunucu alıyor. Bi düşünün bunları sonrasında da buraya ADAM GİBİ Bİ ADAM koyun ve sorun olduğunda yedi köyün ağası gibi değil , saygın bi firmanın saygın bi elemanı gibi, karşısındaki insanlara değer vererek konuşsun...
Son sözüm şu ; Unutmayın ki , burdaki webmasterların %70'i isimtescilden alışveriş yapmıştır , belkide daha da fazla. Ama şu an herkes sizden soğudu, herkes şüphede, herkes acaba mı diyor. Ben bir firmaya websitesi yapıyorum fakat isimtescilden domain almaya korkuyorum artık. 2 gün sonra bir başkası alırsa domaini ben ne halt edeceğim diye. İsimtescil , bizi uğraştırmaya devam edersen ve bu şekilde ne idüğü belirsiz adamları karşımıza dikersen , ömrü-hayatın fazla uzun olmayacak gibi...
Herkesin yolu açık olsun...
Bayramınız Mübarek Olsun...
Sanırım siz sadece benim yazdıklarımı okudunuz. Uslubumu kabalaştırmamın sebebi şahsıma ait hakaretlerin yapılması Her kim oluyorsa olsun eğer ortaya bir laf atılıyorsa buna ispat getirmek zorundadır. ispat getirmeden hiçbir firma hakkında bu şekilde bir söz ortaya atılamaz. Buna hiçbir şekilde müsade edilmez. Gerekirse olay yargıya götürülür.