muratbuyuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buyur sistem orada açık var ise sisteme gir girebiliyorsan ? herkes bişeyler konuşuyor yapabilirsen konuş sadece firma karalamak için sağa sola yok açıkvar yok şöle yok böle yazmayı bırak. bilmiyorum hangi firmanın yazmanlığını yapıyorsunuz.
ilk olarak domain transfer işlemini beceremediysen firmanın problemi değildir. bahsettiğin açık 1.5 sene öncesinden diyorsun ve kapatıldı diyorsun. yapmaya çalıştığın tamamen terbiyesizliktir. madem firma açığını kapattı hala nediye sistemde açık vardiye milleti kandırmaya çalışıyorsun. Kusura bakmayın ama bu yaptığınızın altında başka şeyler ararım.

firmaya hiç telefon etmediğin belli. isimtescil telefon üzerinden hiçbir işlem yapmaz sallama sallarsanda adamgibi tutacakbişey salla. Başkalarından aşırdığınız kartları kullanıyorsunuz ardından firma hesabımı kapatmış ben kullanmadım. çalıntı kart ibaresi bankadan döner. senin hesabının şifresini senden başka kim bile bilirki sen kullanmamış olasın. salla kardeşim ispat isteyen yok dimi sallamak bedava nasılsa

Siz hiç isimtescil ile çalıştınızmı bu fikre sahip oldunuz. yoksa sadece firmayı karalamak için mi ?

ne gibi bir problem yaşadın ? bir firmaya bu denli düşman olman için ciddi bir problem yaşamış olman lazım. ?

sizden daha yüzsüzü yok bilader bence de sus artık!

terbiyesizleşme şuursuz sensin.

diğer yazdığınada gelince siz üye olurken nereyi seçti iseniz o kaydedilmiştir. Ama pardon yine haksız isimtescil değilmi saece Türkiye seçeneğini koymamış oraya.

terbiyesizleşmeyin siz kendi seviyenize bakın. delili olmadan ortaya laf atıyorsunuz ispat deyince sizin sizin seviyeniz yetmez diyorsunzu. o söylediğiniz lafvar ya "daha kurumadı" sizi onun içinde boğarım. sizin gibi kişilerin birdaha yazdıklarına cevap verilmecektir. eğer hala firmayı karalamaya devam ederseniz farklı yollara baş vurulacaktır.

Şimdi ben sana bu uslubuna karşılık bi uslupla konuşurdum ama terbiyem müsade etmez. Ulan.!!! Sen kaç paralık adamsın ki burda bu işlere yıllarını vermiş adamlara karalama yapıyorsun diyorsun. İsimtescilin ne olduğu belli karalama yapan yok burda. İyi olana iyi , kötü olana kötü denilen bir yerdesin. Şu ben bilirim siz karalıyorsunuz yalan söylüyorsunuz ayaklarınıda bırak artık. " İSİMTESCİL " bu konuları elbette ki görüyorsun , buraya yetkili koyacaksanız adam akıllı koyun. Böyle arkadaşlar oldukça ne sizden domain vs hizmet alan olur nede sizi birilerine tavsiye eden olur.

Biz burda bir arkadaşımız tarafından yada bir TÜRK firması tarafından güzel bişey yapıldığı zaman seviniyorsak, bizimkilerden böyle iş çıkmış helal olsun diyorsak , demek ki biz sizi de başta övmüşüz , gereken değeri vermişiz ki siz bu kadar büyüyebilmişsiniz. Neden millet gidip te Godaddy'den, Name'den vs şirketlerden domain alıyor ,host alıyor , sunucu alıyor. Bi düşünün bunları sonrasında da buraya ADAM GİBİ Bİ ADAM koyun ve sorun olduğunda yedi köyün ağası gibi değil , saygın bi firmanın saygın bi elemanı gibi, karşısındaki insanlara değer vererek konuşsun...

Son sözüm şu ; Unutmayın ki , burdaki webmasterların %70'i isimtescilden alışveriş yapmıştır , belkide daha da fazla. Ama şu an herkes sizden soğudu, herkes şüphede, herkes acaba mı diyor. Ben bir firmaya websitesi yapıyorum fakat isimtescilden domain almaya korkuyorum artık. 2 gün sonra bir başkası alırsa domaini ben ne halt edeceğim diye. İsimtescil , bizi uğraştırmaya devam edersen ve bu şekilde ne idüğü belirsiz adamları karşımıza dikersen , ömrü-hayatın fazla uzun olmayacak gibi...

Herkesin yolu açık olsun...
Bayramınız Mübarek Olsun...