Arkadaşlar resmen biyolojinin temeli tarzı sorulardan oluşur ehliyet sınavı ilk yardım soruları. En yüksek almanız gereken yer esasında çok kolaydır yani.
Biraz yanlış anlaşıldım galiba motorla trafiğe göre ilkyardım zordu.
Ha kıvırıyor şimdi diyorsanız

ozaman açıklayım;
motor 98
trafik 98
ilkyardım 83 ben kendime göre diyorum ilkyardım zordu.
@mccoy
Sonuçta orada sofor sensin ve kararları sen vermek durumundasın. Ya gaza basarsın ya da vites küçültürsün hocayı dinlememen gerekir onlar seni yanıltmak için de yanlış şeyler söyleyebilirler. Vites düşürmek lazım tabi madem boğuluyor.
Gaza bastığım zaman arabanın düzelmesi lazımdı yalnız yokuşa çok yakındık ve araba o yüzden kendine gelemeden yokuş çıkmaya başladık. Görevliler çok iyi niyetlilerdi öyle bir şey düşündüklerini sanmıyorum yanıltmak gibi.
Motorun boğulma olayını ise o kadar direksiyon dersi aldım kursta hoca hiç söylemedi. Öyle bir sorunla karşılaşmayınca onlarında aklına gelmedi demek. Öğrenmediğim birşeyide sonuçta uygulayamam ben acemi şöforüm ne öğretirlerse onu yaparım. Sıfır hatayla bitirdim hiç bir sinyal hatası yada başka bir hata yapmadım.
Tüm yeni ehliyet alacaklara Allah kazasız belasız bir trafik versin. Tabii herkese aynı zamanda
Teşekkür ederim dostum