Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'a üye oldum olalı açılan konular isimtescil rezil isimtescil falan filan ben bıktım artık. Sorun yaşayan gitsin telefon açsın isimtescil'deki arkadaşlar hemen ilgileniyor. Bende problm olduğu an mail atsam bile çözüyorlar bir alo dedimmi sorun halloluyor teşekkürler kolay gelsin kapatırım. İsimtescil'de işimi sorunsuz görüyorum kaç yıldır. (2-3 sene oldu) Ben isimtescili savunmam ama kullandığım firma mutluyum. R10'daki isimtescil kullanan arkadaşlar ne bekliyor anlamış değilim. İsimtescil bu domain bayisi sonuçta senin ailenden birisi değilki her saniye yanında dursun her istediğini yapsın. Düşünün bir problem olduğunda hukuki yolları başvurursunuz isimtescil firmasını ziyarete gider konuşursunuz. Burdan yabancı firmayı savunan arkadaşlar özellikle godady gibi orda bir problem yaşarsanız ne yapabilirsiniz? - Heleki ingilizceniz yok ise! Nereye başvurabilirsiniz? 10 katı fiyat istedilermi r10'a konu açacaksınız çözülecekmi yabancı firmaları sevenler savunanlar bunu dikkate alsınlar. Adamlar Türk firması ve bayi sonuçta bence gayet iyiler. İhs'de gayet iyi ama kullanmadım sadece zamanında üye olmuştum mail desteği gayet iyi. İsimtescil'in ufak tefek olağan şeyler dışında olağanüstülük görmüyorum. Sonuçta bayi elinden geleni yapıyor. Ben kullanıyorum kullanmayada devam edeceğim. Kim ne derse desin.. İsimtescil Forever..
Yabancı yer ile çalışmadığın için bu şekilde düşünüyorsun.Resellercluba geçtim hizmetin ne olduğunu anladım.
Sende eğer geçersen neyin ne olduğunu anlarsın.Çok iyi bir ingilizceye gerek yok.Sen azcıkta olsa sorununu izah etmeye çalışırsan karşındaki kişinin sana yardımcı olabilmek için neler yapmaya çalıştığını anlayacaksın.Ben yarı buçuk ingilizceyle telefonda konuşup anlaştığımı biliyorum