bilisimShell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen ilk Kendi Sitene bak ondan sonra Yorum yap.
Evet Firma Neden firma olamazmı..Vergi numaramız daha yok Belgemız var buda yeterli YS olarak..ofis mi Esentepe Mahallesi - Dicle Sokak No:43 Yenimahalle ANKARA Buyrun Beklerım...telmı gerekli herşey zaten iletişimde bilgi veriyoruz msn yeterli diye düşünuyorum..ee daha ne istiyorsun.?
saf gibi konuşmayın! vergi numaranız olmadan firma pek tabi ki olamazsınız. yer sağlayıcılığı belgesi manavlarda bile var nerdeyse.

ben sizin siteniz hakkında birşey söylemedim, neden durup dururken bu konuyu ortaya attınız? yaranız var gocunuyorsunuz!

Ayrıca sitemde adres bilgilerim telefon fax bilgilerim herşeyim var, sadece tasarımını yeniliyorum, ne var bunda?
Alıntı
telmı gerekli herşey zaten iletişimde bilgi veriyoruz msn yeterli diye düşünuyorum.
sorun da burada siz öyle sanıyorsunuz.

Alıntı
Esentepe Mahallesi - Dicle Sokak No:43 Yenimahalle ANKARA
bu da sizin ev adresiniz değilse ben de kasabım.

Alıntı
Ne Kadar Çok Milletin Gozune Batıyor Satiş Yapmak Veya BurdaLarda Böle Birşeyler Yazmak Yazık Yaaa bir türlü AnLam Veremiyorum Buna ben Herkez bir işe iLLA Burnunu SokucaK Hadi Bakalım Nereye Kadar. Siz Degerli arkadaşlar.
ayrıca hangi dilde konuşuyorsunuz siz? Türkçe'ye çok benziyor.

Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok profesyonelsiniz
a lütfen çok rica edeceğim kelimeleri onların dilinde yazın profesyonel değil profosyonel olması gerek.