Begendigim bir scripti 200 ytl verip alabilirim bundan dogal olan ne var ?
zaman hız ve işleyiş acısından benim icin mantıklı ise php bilen birisi script almaz diye bir kanunmu vardır

) ama süphen varsa mesela kendi scriptlerimden webloaderin yazdıgından cok daha üstün özelliklerle dolu botlu yazılımlarım var video konusunda ve satışlarını yapmıyorum
Vidopa.com ... Sınırsız müzik, Sınırsız Eğlence Vidolama.com - En eğlenceli TV! - komik videolar, kısa film, ünlüler, tv, sıcak, spor, sinema, reklamlar, müzik, kazalar, kamera şakaları, hayvanlar, çocuklar gibi
Burda konu kocaxxın kendine ait olmayan bir scripti satıyor olmasıdır kaldıki hala kücük zihninin almadıgı şey şudur ister satar ister satmaz derdimiz bununla degil bari benim yazdıgım kod demesin sorun budur kendisi yazmamıştır bu konu ve ileride bu scripti alan kişiler eklentiler istediklerinde yada yeni güncellemer yapacakları zaman kocaxx bu konuda destek veremeyecektir cunku herhangi bir şekilde bu kodları yazan kişi kendisi degildir xkare olarak yüzlerce scriptimiz dolaşmaktadır sitelerde kendisi bunun haricinde yazdıgı bir demo göstersin dişimi kırıcam

yazıktır paralarınızı bu tip adamlara kaptırmayınız benim amacım script satmak degildir sadece bu tip sahtekarları engellemektir