MOVIES
by kaptanblack
Merhaba arkadaşlar, bir kaç sitede film tanıtımları yapılmaya başlandıktan sonra bir çok kişi böyle bir eklenti yapmamı istemişti. Uzun zamandır vakit bulamadığım için sürekli erteliyordum ancak en sonunda vakit buldum ve eklentiyi kodlamaya başladım, yaklaşık 1 hafta sürdü (okul yüzünden) ve şimdi bittiğine inandığım için satışa sunmaya karar verdim.
Öncelikle eklentinin özelliklerinden bahsedeyim:
- vBulletin konu sisteminden tamamen bağımsız bir şekilde film tanıtımları yapmanızı sağlar.
- Admin panelden yeni film türlerini ekleyebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz.
- Film ekleme sayfasında vBulletin'in gelişmiş editörünü kullanır ve böylece üyeleriniz yeni film eklerken zorluk çekmez.
- Yeni film eklerken, sizin belirlediğiniz bir klasöre üyenin kendi bilgilsayarından seçtiği film afişi yükleyebilme, resimlerin isimlerinin çakışmaması için resim #id-resminadi.gif şeklinde upload edilir.
- Üye gruplarından istediğiniz gruba yetki verebilirsiniz.
- Fimlere diğer kullanıcıların yorum yapabilmesi
- Anasayfada isteğe göre, son yapılan yorumları ve en çok ziyaret edilen filmleri gösterme.
- Filmlere oy verme sistemi - Eğer vbseo sitemap generator kullanıyorsanız filmleri ve film türlerini otomatikman sitemap'e ekleyen eklenti.
- Filmleri sadece ekleyen kişinin ve yetki verilen gruptaki kişiler tarafından silinebilmesi, düzenlenebilmesi.
- Yorumların sadece ekleyen kişinin ve yetki verilen gruptaki kişiler tarafından silinebilmesi, düzenlenebilmesi.
- Giriş yapmış olan üyenin kendi eklediği filmleri ve yaptığı yorumları gösteren ayrı bir sayfa.
- Bütün kelimeler ve cümleler, dil paketine uyumludur.
Teknik bilgiler:
- 4 ayrı tablo oluşturur.
- 14 adet template oluşturur.
- 94 adet cümle ekler.
- movies.php'de +6 sorgu oluşturur.
Resimler: Index of /movies/demo DEMO: Doublekeyf.Com - Movies Eklentinin fiyatı: 65 YTL Ödeme şekli: Havale (EFT yapılırsa ödeme ulaşmadan eklenti verilmez.)