harika bir cevap işte! o kadın ve eşi dağda olanlara en güzel cevap bu adamın konuşmasıdır.

Kürtleri yıllarca arkalarına sürükleyip size özgürlük verecez,millet kuracaz devlet olacaz dediler-ya nerde neyin devleti neyin milletini kuruyorsunuz,maceraperestlikden öteye gidebilir mi bu ??

Hangi halk,kendi ülkesi kendi vatanında devlet-milletkurmuş!?

Kürtlerin sadece iddaa ediyorum 50.000-100.000 kadarı bu oyuna geliyor,çoğu gerçeğin farkında bundan eminim.Suyu bulandıran bu bir avuç kürdüm diyen ama ne idüğü belirsiz şahsiyetler.

Ben yine eminim ki; bu baş olduklarını sanan kişilerde avrupa başta olmak üzere,israil,ermenistan ve amerikada'dan şartsız destek görüyor.Sebebi,Türkiye'yi bölgenin süper gücü olmakda ellerinden geldiğince geciktirmek!

Yazdığımı okuyan Kürt kardeşlerimiz eminim olacak,beyler,kardeşler-siz oyuna gelmeyin!
Ayrı bir bayrak diye göndere çekilen sizin özgürlüğünüzü temsil etmez,sizin basiret ve egemenliğinizi bağlar.Yıllarca hiç bir ülke,hiç bir milletin gücü yetmedi onu diktiğimiz yerlerden o bayrağı indirmeye.Bunun bir sebebi varsa,Kürt & Türk yıllarca beraber dimdik ayakda durduğu,herkese göğüs gerdiği içindir.Şimdi kaleyi dışardan yıkamayacaklarını anlayanlar,içerdeki bazı kansızlarla işbirliği yapıyor.İçimizdekileride ne polis ne jandarma temizler.Sağ duyulu Kürt kardeşlerimiz nerde ne zaman olursa olsun anlatsınlar,gerçeği doğruyu anlatsınlar.Alet olmanın ne kadar onursuz bişey olduğunu,aslında bi devletinde,milletinde,vatanında Kürtlerinde bir parçası olduğunu anlatsınlar!
Alt kimlik yada üst kimlik yoktur ülkemizde,her ne kadar bir başbakan kendini bilmeden böyle desede! Türkiye Cumhuriyeti Devleti Vatandaşı olan herkes,içerde ve dışarda yurdun ve milletin birliği ve bütünlüğü için çalışırsa,emin olun biz bu içimizdeki marazı 1 yılda kökten temizleriz!

83 il, 7 bölge , 779.000 km2 bizim! Oyuna gelmeyelim arkadaşlar!