Okan Bey;

İstediğiniz gibi yazma hakkını size kim verdi onu merak ediyorum. Her kelimenin ilk harfini büyük yazarak hem Türkçe'yi katlediyor, hem de görüntü kirliliğine sebep oluyorsunuz. Mesajlarınızı okumak istediğimde resmen işkence çekiyorum. Neden bu ısrarınız, kime karşı, neye karşı? Birilerine karşı / zıt gidince ne geçiyor elinize? Size hatalarınız söylendiği zaman neden "hımm, evet haklısınız, şu konuda hatalıyım, teşekkürler söylediğiniz için, düzelteyim" demek yerine "size ne, karışmayın, istediğim gibi yazarım, istediğim gibi davranırım" şeklinde tepkiler veriyorsunuz? Kusura bakmayın ama halk arasında buna "burnubüyüklük, çok bilmişlik" denir. Biraz ağır bir eleştiri oluyor ama kusura bakmayın, kaç seferdir yazmayayım diyorum ama artık tahammül edilemeyecek noktaya ulaştı. Kimse sizin kötülüğünüzü istemiyorken, sizin insanlara düşmanınızmış gibi davranmanız, o şekilde hitap etmeniz tahammül sınırımı aştı...

Umarım bundan sonra eleştiriler karşısında daha anlayışlı olur ve eleştirileri dikkate alarak hatalarınızı düzeltirsiniz.