Bilemem kim kime güvenir neticede yazılım benim yazılımım bu kocaxxta bizden aldıgı yazılımı satıyor ayrıca ben satış yapmak icin bu konunun altına girmedim tek konuya müdahele etme sebebim bu adamın satış yapmasına izin vermemek icindir bu adam Efe yüksel denen 3 kagıtcının biridir hic bir sekilde yazılımı almanızı önermiyorum illaki istiyorsanızda bu Script tamamen bize ait olan bir yazılım olduguna göre güvenip güvenmeme konusu sizlere kalmıştır

Kendi kendine burada bir seyler geveliyor yeni kodladım diyor benim bu forumda uye oldugumu bilmedigi icinde ben altına yazınca tamam sizin yazılımınız ama ben 3*5 eklenti yaptım diyor dengesiz ve yalancı bir adam anlamadım insanların hala neye güvenicez demesine bir scripti bir kişi yazar alan kişi bir kac ekleme yaparsa bu script yazmış sayılmaz bizde hataki bu tip adamlara güvenip acık kodla veriyoruz yazılımlarımızı
konu basittir bahsettigi gibi bir adam degidir herşeyden önce Coder degildir bırakın bu scripti yazmak iki php kodunu bir araya koyabilecek birisi degildir rdan buldan aldıgı yazılımlara eklemeler yaparak şimdi paraya sıkıştıgı icin satmaktadır
Aksinide iddia ediyorsa bir php testi uygulayalım )

Xkare.com olarak bu yazılım bir cok yazılım bize aittir bu tip adamlara fazla yüz vermeyiniz ki kaliteli paylaşımlar olsun rica edicem belirttigim gibi burada script satmak icin uye degilim tesadufen bu adamın bu ilanını okudum ve müdahele ettim kendi yazdıgım kod diyor utanmadan iki mesaj sonrada tamam sizin kodunuz ama ben ekleme yaptım diyor ekledigim dedigi şeyleride iki forum sitesinde php konusunda bir kac bilgi okuyan herkez ekleyebilir esas olan scriptin kendisidir paranızı sacma sapan bir yere kaptırmadan önce rica edicem bu tip adamlara ödeme yapmayınız

Ayrıca bahsi geçen şahsın bundan 1-2 sene evvel satış ortaklıgı konusunda bir cok webmasteri dolandırıp ortadan kayboldugunu hemen hemen eski webcilerin hepsi bilirler kendisinden cok fazla bahsetmeye gerek yoktur