muratbuyuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
edepsizlik sen yapma sen kimsin sana adamgibi cevap verecem sen git konuşmasını öğren. senin yaptığın terbiyesizlik. konuya maydonuz olma. cevap veremeyince kıvır başka tarafa. Sana adamgibi bi soru soruldu adam ol yanıtını ver yanıtını veremediğin lafları ortaya atma. Firma karalamak için hiç alakasız şeyleri ortaya atıp durma.

Ben kimim? R10'daki yüzlerce talihsiz webmaster gibi isimtescil.net'ten onlarca domain almış talihsiz bir adamım, eğer isimtescil.net müşterisi sizin için birşey vaad etmiyorsa, sonunuz yakındır bilesiniz.

afedersiniz ama gördüm de sizin kadar düzenbazını görmedim, hangi sorunuza yanıt alamadınız benden? tam aksine kıvırmak size özgü bir hareket, siz benim ve birçok kişinin sorusuna yanıt vermediniz, soru soruldu demişsiniz ne sordunuz bana merak ediyorum.

Herhalde beyninizde kavrama yetiniz kaybolmuş, şuursuzca etrafa saldırıyorsunuz.

Alıntı
Firma karalamak için hiç alakasız şeyleri ortaya atıp durma.
ayrıca sadece ben mi iddia ediyorum bunları? yüzlerce webmaster yalan mı söylüyor? onlarca isimtescil aleyhine açılan şikayet başlıkları hep yalan mı? o kadar adam sizin tabirinizle satılmış mı?

Tekrar ediyorum bana ne sordunuz da yanıtını alamadınız?

Sorularıma cevap verin, fikirlerimi yenecek söylemlerde bulunun, tüm namusum üzerine yemin ediyorum ki R10'u terk edeceğim!