ben size bilgi vermeye çalışıyım ben Hosting Bilişim sitesinin ve hosting işinin sahiblerindenim. şimdi günümüzde şu var eyer yurtdışından alıyorsanız hosting'i ucuza gelir türkiyede vergi filan baya para alınıyor server sahiblerinden. ama yurtdışında olursa öle bir sorun olmuyor türkiyede ***** ve hack' e izin verilmez ama yurtdışında verilir yani yurtdışı isviçre bankaları gibidir gelen giden belli olmaz çok ta bi para istenmez fakat türkiyede gerçekten türkiyedir her şey en pahalıya satılır ama o kadar para alınmasına rağmen istenilen desteği sunmaz bir de şu var mesela biz yeni açılmış bir firmayız ama müşterimiz haliyle pek yok yani ben 1 gb alanı 60 ytl den satıyorum ama büyük bir hosting firması düşünürseniz müşteriye ihtiyacı olmuyor zaten adamlar isterlerse kendileri buluyorlar. ANLIYICAĞINIZ ALICAKSANIZ YURT DIŞINDAN ALICAKSINIZ sınırsız trafik olabilir ama sınırsız alan biraz zor derim ben bu arada hosting'e ihtiyacı olan kişileri bekleriz Hosting Bilişim satis@hostingbilisim.com