bence senle link alımı yapacak arkadaşların sana para gönderirken iyi düşünmesi gerek çünkü linkleri 3 gün sonra kalka bilir benin şansım linkleri koymadan hala ısrarla para isteyip bir de kendini haklı çıkartmaya çalışman. bu konuyu açtıktan sonra benim alış veriş yaptığım arkadaşlardan hiç ben de paramı alamadım diye bu konuya cevap veren oldu mu aksi oldu bence konuşcak başka bir şey yok. insanları karalamadan iyi düşün bu iş çocuk oyuncağı değil arkadaşım.
bana neden eski işlemlerinden bahsediyorsun ki? ben onları zaten biliyorum ve onlara güvenerek linkleri ödemeyi almadan koydum. linkleri koyduğumu sen de çok iyi biliyorsun ancak böylesine bir yalanla seviyeyi düşüreceğini fark edememiştim. ha ben gerizekalıyım o yüzden 70'in üzerinde olumlu itrader'ım var, link satışından da birçok itrader'a sahibim ama link eklemeyi bilmiyorum öyle mi? bir de eklemediğim halde gelip burada ödeme yapmadığına dair başlık açıyorum? sen herkesi kendin gibi boş zamanı çok sandın herhalde. bir haftadır mesajlarıma cevap vermiyorken (linkleri eklediğime dair de mesaj atmıştım) başlığı açınca birden kendine güvenin geldi, atıp tutmaya başladın? korkun olmasa, kendine güvensen en azından bir mesajıma cevap verir, "linkleri eklememişsin arkadaşım" derdin be güzel kardeşim? allah el vermiş yaz diye. ama sen o eli gelip ben sana verdim diye bana olumsuz itrader vermek için kullanmışsın şimdi. bu olmadı işte. moderasyonun artık konuyla ilgilenmesini rica ediyorum...