Herkese Merhaba,

Scriptin Genel Özellikleri :

- 2 Adet ***** video botu bulunmaktadır.
- Admin panelinden Bot ile video ekleme, Kategori ekleme, Manuel video ekleme, Videoları düzenleme imkanınız vardır.
- Kullanıcıların yaptıkları yorumları onaylanmadan yayınlanmaz. Yorum yapan kişilerin IP adreslerini görebiliyorsunuz.
- Bot ile video eklerken tamamen özgün bir içeriğe sahip olacaksınız çünkü bot size sadece resim gösteriyor ve o resime göre başlık,açıklama,tag ve kategoriyi seçip videonuzu ekliyorsunuz.
- İsterseniz Manuel Olarak Embed kodu ile video ekleyebiliyorsunuz.
- Çoğu scriptte bulunan standart FLV Player yerine daha görsel ve kaliteli bir FLV Player bulunuyor.
- Scriptin SEO'su gayet güzeldir.
- Video açılmadan 10sn bekliyor bu alana reklamlarınızı koyabilirsiniz.
- Etiket sistemi bulunmakta. Etiketlere tıklandığında sadece bulunan içerikleri listeler, fakat içerik yoksa rastgele video gösterecektir.
- Scriptin kodları şifreli değildir, kolaylıkla istediğiniz yerleri düzenleyebilirsiniz.
- Resim Galerisi menüsü vardır. ( oradaki resimlere link vererek istediğiniz sitelere hit gönderebilirsiniz )
- Resim oylama sistemi bulunmaktadır.

Admin Paneli Görüntüleri :

- Kategoriler
- Video Listesi
- Manuel Video Ekleme
- Bot ile ekleme
- Yorum Sayfası

Scripti ben yazmadım, yazan kişi foruma önceden aktif olarak katılan birisi. Nickinin belirtilmesini istemedi.
Scripti tüm hakları ile satın aldım, Scriptin 2. versiyonudur. Maximum 10 kişiye satılacaktır.

Demo için Pm isteyin
Fiyat : 49ytl
Ödeme : Garanti Bankası ( Havale / EFT )