Genel içerikli vbulletin foruma post atacak arkadaşlar bana PM göndersin lütfen.
Şiir ve Amatör edebi yazılar ağırlıklı olmak üzere 2 ya da 3 bölüme post attırmak istiyorum.
Özel bir makale sistemi kullandığımız için (GARS) bazı özel isteklerim olabilir.
* konu başlığı , konunun giriş cümlesi ve konu düzenleri bir standart içersinde olmalı..
X adlı şairimizin yazdığı Y şiiri hakkında yorum yapabilir,şiir ile ilgili düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
gibi bir giriş cümlesi standart olmalı mesela.. (sadece örnek)
İsteyeceğim bu tip küçük istekler haricinde özel bir isteğim yok.
- 500 şiir
- 100 amatör yazı
- 100 teknolojik haber
bu rakamlarda ve dediğim standartta bir post işini ne kadar zamanda yaparsınız bana PM ile bildirirseniz,ben aranızdan bir ya da kolaylık olması açısından 2 arkadaş ile anlaşacağım..
Yalnız bu postlar en geç pazartesi gününe kadar atılmış olmalı...Eğer pazartesiye kadar yapacak bir arkadaş bulunamzsa moderatorler konuyu silebilir.
İstediğiniz ücret ve yapacağınız zamanı gönderirseniz ben yarın referasnları inceleyip en geç cuma günü dönüş yaparım..
Ödemeyi paypal veya garanti/iş havale yolu ile yapabilirim.Ödeme konusunda en ufak bir sorun yaşamazsınız.
kolay gelsin arkadaşlar.