<konudışı>Sevmiyorum ya gerçekten nefret ediyorum.erkek milleti hep bişiler ister hep.şunu yapma.şunu giyme.şuraya gitme.şunu söyleme.şuna şöyle davran.falan da falan.kızıyorum.bulamayacak mıyız acaba demokratik özgürlükçü şöyle herbi şeye karışmayan ota süte laf etmeyen birisini yaa <konunun çok dışı/>

Bir aşk bittiğinde elimizde yalnızlık ve pişmanlıklar kalır.Bir aşk bittiğinde,yerini keşkeler alır ve bir aşk bittiğinde ya benim gibi hatırasına saygı duyar ve hala onu düşünürsünüz ya da hayatınıza yepyeni bir aşk almayı başarırsınız.

Bir aşk bittiğinde ilk önce hafifçe sızlar içiniz,sonra ya benim gibi onu unutmaya çalıştıkça daha çok anarsınız ya da metin olur ileri bakarsınız.

Bir aşk bittiğinde,hiç başlamamış olmasını istersiniz.Oysa bir aşktır o ve başlamış-yaşanmış-bitmiştir.

Aşkınız bittiğinde bitmese bile, üzülmeyin.Zaman herşeye ilaçtır.Zamanla kendinizin değerini anlayacak ve üzüldüğünüz kişinin sizin sadece zamanınızı çaldığını düşünüp pişman olacaksınız o kadar.

Kim var ki vazgeçilmeyen.Unutulmayan bir aşk,unutmayan aşık...Yazık olur size.Hele ki de artık ona değmediğinizi düşünüyorsanız üzülmeyin.

Aşkı da yaşarız sevgiyi de...Keşke istediğimiz gibi bir aşk yaşama fırsatımız olsa ama olmaz ki.Olsa zaten adı aşk olmaz.Of... Keşke deme zamanı.Keşke hiç aşık olmasaydım...