Mujox taksit yapamam malesef ancak belirttigim gibi kocaxx bu scripte kac para derse yarı fiyatına isteyen herkese veriyorum şunuda göz ardı etmeyiniz ki bu script bize aittir kocaxx bizden almıştır bu yazılımı 3-5 ekleme yapmıtırmış kendince birde yeni kodladıgım diyor terbiyesiz adam bizden aldıgı yazılımın satışını yapmaktadır kendi kendinede haklar iddia etmektedir...

Kocaxx sana gelince sözünün eri falan filan diye kıvırma o adana burdan 1 saatlik yol biliyorsun sonra ben kıvırtırım seni Hem hani sen parasını odeyip benden hemen alıyordun juzy.netin aynısını Sözünün Eri dedigin adam iki mesaj once yazdıgını yerine getirir önce bu bir

İkincisi Sözünün ERİ dedigin adam senin gibi elalemin parasını gasp etmez, Sözünün Eri dedigin adam senin gibi başkalarının parasını vermemek icin 5000 yalan söylemez, Sözünün eri dedigin adam senin gibi 10 milyara yakın paramı ödememek icin 1 ay telefonlardan kaçıp telefonlarına başkasına baktırmaz, sözünün eri dedigin adam bacak kadar boyuyla forumlarda kendine ait olmayan scripti benim KODLARIm diyerek satmaz

Bu script sana ait degildir yazılımı sen yapmadın A danZ ye yazan kişi Xkare.com Erkan Aykaç'tır seninde belirttigin gibi kimse sana bu scripti pazarlama hakkı falan vermedi sana acık kaynakla verilmiş olması forumlarda satma hakkı vermez o sebeble git başkalarından aldıgın spam yazılımlarını video scriptlerini sat kaldı ki o sattıgın video scriptinide sen yapmadın kaldı ki sen yazılımcı degilsin

Benim daha fazla asabımıda bozma yüzsüzlükte yapma tadımı kacırma tadını kacırttırma kendine ait olmayan şeyi benim diyede iddia etme arsızlık etmede, bu satışı burada bitir ! el altından sattıgın daha bir sürü site var orda burda devam ettir satışını, insanın gözüne sokma bari yaptıgın sahtekarlıkları !

Şimdi sözünün eriysen dedigim gibi havaleni yap hemen scripti kurayım sana hemde senin scriptinin + bir sürü yeni özellikle şimdi bunada cevap ver bakalım bilmiş seni