Arkadaşlar site webloederin v2 scripti bu script ile çok hit yapabilirsiniz 1k hityapmıştım fakat servar kapanınca site 1 hafta kapalı kaldı daha sornada videolar silindi yeniden başka videolar eklendi yeni yeni indexler başladı ondan dolayı hit 400-500 civarında şuanda
googlede yaklaşık 16.700 sayfa indexlenmiş durumda
backlink fazla sayıda kasdım ama devam edilirse harika yerlere gelir
Scripte zaten 200 ytl verdim birde domain harika bir domain ona göre teklifinizi verirseniz sevinirim istenirilirse kredi kartına 12 taksite kadar yaparım(gittigidiyor ile)

İlk önce para tekliflerini değerlendirecem ama eğer olursa takasda düşünebilirim elektronik eşya cep telefonu pda vsvs siz tekliflerinizi pm ile yapabilirsiniz

Site adresi : pm ile verilecektir
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı):200
Sitenin aylık getirisi:sadece adtech yerleştirdim oda ayda 15 dolar civarında getiriyor birde koctek pop up koydum günde 250 kişi gitse 4 günde 2 ytl yapar ayda 14-15 ytlde o yapar ama ben kodu kaldırdım
Sitenin açılış tarihi:
Kategori, sitenin içeriği nedir:***** video sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link:
Domainin yaşı ve Pagerank değerir0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:tüm içerik devredilecek
Hosting dahil midir:hayır deildir fakat aylık 10 ytlhosting masrafı vardır
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:webloedere aittir evet dahildir
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok scriptte sorun olursa webloeder ilgileniyor kendisine aittir şifrelidir