hakem hatasımı istiyorsunuz hakem nerde doğru karar verdi onu tartışmak lazım sizin maçta bu kadarda yapmayın allah aşkına ya hacettepe 1-0 yeniyor 10 kişi bırakılıyor takım bırakılma kararı tamam da o hareketi yapana kadar hakemin koşup barışa sarıyı göstermesi gerekirdi yani 11 kişilik hacettepeyi o geceki galatasaray imkansızdı yenmesi yenemicektide zaten en kötü adamlar haksız yere 10 kişi oynatılıyor futbol bu mucizeler oyunu belki hacettepe 10 kişi oynasa en kötü beraberlik alacaktı ama adamlar 9 kişi oynuyor 2. hatada
ve galatasaraylı futbolculara verilmeyen sarı kartlar hakem katletti maçı ama size göre bunlar bişey değil çünkü galatasaray böyle galibiyetlere alışık bir kulüp şaibeli şampiyonluklar vs o puanlardan 3 ünüde pazar akşamı eklediniz (:
Şimdi maçtaki tartışmalı pozisyonları tek tek değerlendirelim.
Ardından senden cevap bekliyorum
NET olarak.
Haccettepenin ilk kırmızı kartı
Tozo.
İlk sarısında Lincolnun attığı çalım sonrası ki ince bi çalımdı futbolcu psikolojisidir bilinmez tamamen rakibe yönelik bir hareket ve net bir sarı kart.
İkinci sarısı hakemden kart istemesi.
Hakeme temas,küfür,kart isteme,aldatma vsvs gibi bir çok kural var topsuz alanlarda
kesinlikle sarı kart gerektiren.
Buda tamam.
Penaltı pozisyonunda sanırım
eli değil o göbeğiydi diye bir itirazda bulunmıycaksınız ?
Penaltıda verilen sarı kart Admir Teli Harbiki kartı Zoko görmeliydi.Burda haklısınız ancak direk kırmızı değil sonuçta 10 kişi Haccettepe maça devam ediyor.Admir Teli oyunda.
Dakika 72 Milan Barosun 3. golü ve maç 3-1.
Ardından Lincoln gene orta sahadan aldığı topu 4 Haccettepeliyi geçerek ceza sahasına girmek üzereyken Admir Teli tarafından düşürülüyor.
Admir teli oyun dışı kalıyor.
Dakika Tam olarak 76.
Demişindi.Belki o akşam Haccettepe 10 kişi olsa en kötü bir beraberlik alırdı.
BELKİ diye başlıyan bir açıklama benim için geçersizdir ancak yinede ben sana bir soru sorayım.
3-1 öndeki bir
Galatasaray Kendi evinde 10 kişi kalan Hacettepe karşısında kalan 14 dakikada üstelik skor üstünlüğünü almış,oyunu tamamen yıkmışken 2 veya 3 gol yermiydi.
Bakın bu konuya 3 veya 4 defa yazdım.
1. kırmızı karta itirazı olan bir daha futbol topu gördümü uzaklaşsın maç felan izlemesin.
Zaten sanırım asıl sorun 2. kırmızı kartta.
Tamam ilk sarısı hatalı ancak oyuncu 76. dakikada saha dışında kalıyor ! Maç 3-1 ve bu tür durumlarda federasyonun uyguladığı kural geçerli avrupada.
NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUNUZZZZZZ.
O senin şaibeli şampiyonluklar klübü ilan ettiğin takım Türkiyenin en başarılı klübüdür.
Lafla değil,icraatla üstelik.