hehehehe şakacı seni, biz birileri gibi bişeylerin peşinde değiliz. REKLAM YAPMA çabaları içerisinde değiliz. Puana falanda ihtiyacım yok sen hala misketmi oynuyosun puan derdine düşmüşsün kimin çocuk olduğu konuşmalarından belli oluyor. ama şunuda unutmaki, çocukluk; ALNI KÖMÜR KADAR kararmış ve utanmadan hala çıkıp cvp yazacak insanlar kadar, aşağılarda birşey değildir. Milletin işine gelmediği yerlerde bizler çocuk oluyorsak eğer, Evet, biz hala çocuğuz. VE BUNUN GURURUNU YAŞIYORUZ. Ama sahtekar değiliz. Vitin referans sayfasındaki sitesiyle, bizim scripti ve funkybabes.net i karşılaştır. Bak 3 script arasında ne gibi farklar var.... Sonra gel vit ten bahset bana... Sonra gel benim scriptimden bahset. Bu script ilk kodlanırken örnek alınan site funkybabes.net ti, ve verdiğin bi demo vardı, Kaliteli Özel yazılımların Türkiye de ki, Tek Adresi buda en basit örneğidir.. Gördün işte, üyeler bile, kimin ne olduğunu biliyor. Hangi script kimin onuda biliyorlar. Kendini böyle daha fazla tanıtma millete, dürüst iş yapın. Türkiyede yaşayıp, Türk kanı içiyorsunuz. Ben söyleyeceğimi söyledim. uzatırsan çekersin cezanı, uzatmazsanda seninle uğraşıcak değilim. Ama Aslada affetmem devamı gelirse... Artık gereksiz yere çamur atıp canımı sıkma, sabrın son anlarına geliyorum. hoşçakal