www.netcatan.com 
efe yüksel kıvranma sen fazla benle aşık atamazsın sen dileyen arkadaşlar burdan scripti test edebilirler script juzyden cok daha gelişmiştir sen neyi iddia ediyorsun efe scriptin kendi coderinden dahamı iyi bir hale getirdim diyorsun

aynı fiyatın yarısına diyorum alan herkese veriyorum ayrıcada juzy.netteki tüm eklentilerle
Kocaxx bu arada sen madem almak istiyorsun once parasını odersin yarı fiyatına havalen gercekleşir sonra scriptini kurarım senin para konusunda neler yapabildigini daha geçen sene gördüm ben cok iyi telefonlara cıkmayışın günlerce kaçısın arkadaşına telefon actırmaların sekreterlere actırıp yok dedirtmeler ana avrat kfr etmeme ragmen telefona cıkanlara yinede telefone gelmeyişin senin karakterin hakkında oldukca acıklayıcı bilgiler veriyor bu sebeble bana ahkam kesme seni dahada rezil ederim
Madem almak istiyorsun hemen havaleni yap yarın kurucam hemde ne eklenti istiyorsan üstünede ekleyip kurucam
Bizden almış oldugun yazılımı kendi yazılımım diye satıyorsun hala daha konusabiliyorsun cok ilginc bir adammışsın sen cidden takdirde etmiyorum degil bu kucucuk yaşında