briselies adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o araştırdığın scripti indir aç oku. OSCAR CRİPTEX social engine dir diye kendimizi yırttık. BreX ten bahsediyoruz biz! ve o bahsettiğin scripti biz beleşe verdik tüm sitelere bakabilirsiniz arkadaşlar! ben bu şahsı öğlen msn me ekledim ve uyardım, bana verdiği cevap ise şuydu, Ben yetkili kişiye söylicem ve korkudan sildi Herneyse, vitalmiş şuymuş buymuş onlar bağlamaz beni, bu scriptin geçmişi var bende geçmişi !!! Tabiki satışı kesecek, kesmezse başına gelecekleri biliyor... Sitemde kaynak göstererek link verdim! korku belası işte, insanları nasıl merdaneli makine gibi kıvıttırıyor... o msjlarını r10 daki sayın üyelerimiz araştırsınlar. Ve söylediklerinin çamurdan ibaret olduğunu görsünler. Script vitalin olmuş olsaydı, o satardı sana ne oluyor? Adam siteyi satıyor, sen düşmüşsün bir ***** scriptin peşine yok biz kodladık şudur budur... hani siz kodladınızya, şimdi vitalin mi oldu ? Elimde tapu gibi lisans belgem var aslanım! Bizde sitemize referansları yazıcak olsak, tavanlara vurursun.... R10 da beni tanıyan tanıyor. Nasıl iş yaptığımızıda biliyorlar. 15 yılın deneyimi var, dile kolay 15 YIL. Sizler klavyede tuş ararken biz çatır çatır script kodluyorduk... utanmadan çamur atıyosun birde! Ben üyelere şunu söylicem, bu şahıs niye satışı kesti? ona ait değil script çünkü... satamayacak, alıcak başına bela. Peki biz nasıl hala satıyoruz? Akıl var mantık var. Kardeşim sana son kez şunu söylüyorum, uzatmaya devam edersen, Scripti sattığın sitelerle seni mahkemeye dökerim! Yakma kendini... Sana acımamda, parasıyla rezil olan vatandaşlara acırım. Birdaha kendi scriptini kendin kodla kendin sat. Milletin malına el uzatıp çamur atma... hadi by by
aslanım maslanım yavaş! İtrader puanın tecrübeni gösteriyor ve vit in referans sayfasıda. Bunu göremiyecek kadar körsün. Konuşmlaarın 20 lik bir çocuğu yansıtıyor bense 28. Arada bir olgunluk farkı var. Konuyu ben senden önce kapattım