Kendileriyle son yazışmamı aktarıyorum. İsteyen olursa tarzanca ingilizcemle yaptığım görüşmemin transriptini gönderebilirim.
-Sunucularınız hep $179 olarakmı kalacak? Zamanla artış olacakmı? 5-6 ay sonra sunucu için mesela $300 istemezsiniz değil mi?
-Bu fiyat son fiyattır. Her zaman $179 ödeyeceksiniz. Bir artış olmayacak.
- Ddos saldırılarında prosedürünüz nedir?
- Veri merkezimizin koruması vardır fakat bu saldırılar karşılığında özel olarak birşey yapmıyoruz (sunucu fişini çekmekten bahsediyor. o şekilde karışık bir soru sormuştum). Sunucularımız unmanaged olup, donanımsal sorunlar ve bizim sorumluluğumuzda olan yazılım sorunları dışında çok kısıtlı destek vermekteyiz. Herkes kendi sunucusundan sorumludur.
- Sizi bulduğum gün merakımı Türkiyede bir webmaster forumu ilede paylaştım. Fakat bir kullanıcı 1 hafta önce sunucu aldığını ve hala kurulmadığını söyledi. Bu mümkünmüdür?
- Kesinlikle hayır. Max 24 saat içinde sunucunuzu kurmayı garanti ediyoruz. Fakat genellikle bu süre ödeme alındığı andan itibaren 3-4 saat oluyor. Eğer o kişinin ismini verebilirseniz kurulum sürecinin ne kadar olduğu hakkında size bilgi verebilirim.
Teşekkürler vs.