arkadaşlar script w.arez e düşse de çok umursamıyorum açıkcası, çünkü aklımda eklentiyi geliştirmek adına güzel fikirler var. Bu eklentiyi ne kadar geliştirirsem geliştireyim daha önce satın almış olanlar ücretsiz faydalanacaklar ve aklımda yine bu eklentiyi ücretle alanlar için de yeni sürümleri ücretsiz vermenin dışında bir takım düşüncelerim var. hayatımda ilk kez yazdığım bir eklentiyi ücretlendirdim ve ne olursa olsun bu eklentiye para ödeyenleri zararlı çıkartmam.

şunu da belirteyim, eklenti bir kaç kademe sonra gerçekten çok hoş bir hal alacak ve bir bakım a zend almamız için yardımcı olan arkadaşlara extra domain veya sabit extra ip lisansı vermeyi düşünüyorum.

eklentiyi aldıktan sonra neye kullanacağım kimseyi ilgilendirmez diyen arkadaşlar için bir açıklama yapayım,
zendledikten sonra sistem yalnızca belirlenen domain veya belirlenen ip üzerinden çalışacak. o yüzden şimdi alırken kullanacağınız domainleri söylerseniz, zend e ve eklentinin gelişmiş haline geçildiğinde kullanacağınız domain sayısı kadar dosya fazladan ücret alınmadan size verilecektir. şu an 3 sitede kullanmak istiyor olabilirsiniz, size 3 sitede de çalışacak dosyalar verilir, ayrıca 1 ip sınırlı eklenti veya 2 adet domain sınırlı eklenti de hak tanınır. yani isterseniz 100 ytl ödediğiniz bu eklentiyi hem 3 sitede legal olarak kullanabilir, hem de 50 şer ytl den iki tanımadığınız siteye legal olarak satabilirsiniz.

yani gerekirse bundan sonra çıkacak eklentilerden de ücretsiz verir ne olursa olsun bu insanlara vay efendim ben para verdim de şimdi script warrez de, keşke ben de bekleseymişim dedirtmem.

NOT: levis eklenti vbseo ile de uyumlu hale getirilmiştir, yeni halini arkadaşlarımdan temin edebilirsin