Anlamıyorum ben sizi .
Bir kaç insan birleşmişler bildikleri için oturup çalışmışlar. Bulmuşlar buluşturmuşlar projeye dökmüşler.
Bunları yaparken kafalarını yormuşlar problemler çıkmış onları halletmişler ve bir script haline dönüştürüp buraya getirmişler. Fiyatınada 300 ytl yada 100 ytl demişler . Sonuçta denilmiş fiyatı bu denilmiş . ORTADA BİR EMEK VAR !.
Siz böyle uğraşan insanları teşvik etmezseniz sizden sonra gelecek olan nesiller böyle script lerin ***** e düşmesini bekleyeceklerdir ve herzaman hazırcı olacaklardır. Ben şahsen bu eklentinin ***** e düşmesini istemiyor ve ***** e düşüreninde kul hakkı kullanında kul hakkı yediğini hiç çekinmeden söylüyebiliyorum....

Bu konunun takipçisiyim. Sizlerden ricam bir insan olarak bir türk vatandaşı olarak 300 yada 100 fiyat bu denildiyse budur. Alacaklar yada almayacaklar onların sorunudur. Lütfen bu konuya alakasız mesajlar yazarak insanların ve bu işlerle uğraşan tüm arkadaşlarımın hevesini kırmayın sizden rica ediyorum... Mesajım olgun insanlara çocuk olanlar bana cevap versedeler onlara ben cevap vermiyeceğim... Bu kadar hazırcı olmayın bu kadar bedavacı olmayın...