SyhByz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet domainimin süresi bitmek üzere ve ihs de transfer ücretinin isimtescildeki süre uzatma ücretinden daha makul olması nedeniyle taşıyayım dedim.
Daha önce trasfer işlemi yapmadığım için bilmiyorum ihs ye talebi ilettim 23 Kasım da dün ne oldu diye baktım gerçekleşmemiş ticket açıp bilgi aldım..
Bugun isimtescil i aradım yetkiliye bağlandım derdimi anlattım soğuk bir ses ile prosedürleri anlattı.işlemleri yapıyorum aynı zamanda..Tamam Te ( pat telefonu yüzüme kapattı ) şekkür ederim
teşekkürü tam edemedim müşteri hizmetleri anlamında bir kez daha anladım ki isimtescil mi aman diyorum !! Acil kodlu ticket açıyoruz ertesi sabah cevap geliyor ..
bir firma yediği ekmeğe bu kadar mı ihanet eder anlamıyorum..
Daha önce defalarca isimtescil şikayetleri açıldı hiç sorun yaşamadığım için pek üstünde durmadım ama birebirde insan yaşayınca anlıyor ki paramızla rezil oluyoruz !!
Süresi dolmaya yakın tüm domainlerimi taşıyacağım bu firmadan..30 kadar domainim var geçmiş olsun daha benden ekmek yiyemeyecekler..

transfer işlemini ihs ye başlatmışsın durumu konusunda neden ihs den değilde isimtescil den bilgi alma ihityacı duydun. Transferi hangi firmaya yapıyor iseniz transfer durumunuz konusunda o firma cevap verir. ama yine burada isimtescil suçlu oldu. arkadaşlar gizli bir grup kurup tek amacınız isimtescili karalamakmı ? merak ettim doğrusu