Selamlar, aradığım özellikler aşağıdadır.lütfen fiyat vs. düşük gelebilir, istediğim özellikleri istiyorum.tşkler.
Şimdiden diyeyim vps linux veya windows olması farketmez, plesk panel, cpanel olmasıda farketmez... 10 bilemediniz 15 site linux sistemde calısır.onun ıcın kucuk resel acılırsa ve vps den kısılırsa aşağıdaki paketlerden 1.sini almak isterim.2.paketi ileride düşünürüm ve bana sabit fiyat garantisi vermesini isterim.Ve ben bu calısacagım firma ile 1-2 yıl değilde insallah uzun sure calısmak ısterım.Ona göre tekliflerinizi verin.saygılar
Şuan alacağım paket;
*512 Mb Ram
*60 GB Alan
*350 GB Trafik
*Sınırsız domaın ekleme
Lokasyonları Türkiye (Mars,Teklan,Radore),Almanya vs olabilir..
Kontrol Paneli WHM/Cpanel - Plesk farketmez
*İp adedi : 3
aylık olarak: 30 ytl istiyorum.
İleride yükselteceğim paket;
*1024 Mb Ram
*80 GB Alan
*500 GB Trafik
*Sınırsız domaın ekleme
Lokasyonları Türkiye (Mars,Teklan,Radore),Almanya vs olabilir..
Kontrol Paneli WHM/Cpanel - Plesk farketmez
*İp adedi : 3
aylık olarak 60 ytl düşünüyorum. ileride ama unutmayın lütfen.
Aradığım özellikler bunlardır, aylık 30 ytl arıyorum.Lokasyon farketmez, istediğim sizden ricam, zırt pırt kapanmayan ve teknik konularda bıze yardımcı olacak biri lazım.Teknik konulardan ziyade, vps de öğrenilecek 5 sorum olacak,detaylı olarak anlatılması bu kadar.Shell acıgı olmayan bırde önemli, hack yemesin yeter.
Ayrıca, özel teklif ve paketleriniz de olabilir, ram 512 dusmemek sartıyla ve trafik 350gb olması lazım.Türkiye 'de düşük olabilir, lokasyonu size bırakıyorum ama tek istediğim teknik sorunlar,hız vs... yaşamamak.Çok basım yandı, lütfen yardımcı olun.Ayrıca, 10 tane sitem var, cpanel 'den indirmiş olduğum yedeklerdir.Onları taşımanızı rıca edeceğim.Şöyle olabiliyorsa da olabilir; çok kücük bir lin cpanel resel acılıp, o 10 site tasınır oraya ve alacağım vps den kısılır.
Son olarak fiyat düşük gelebilir, bütçeden fazlasını veremediğimiz için ve kimseye borclu kalmak ıstemememdendir.İlk yıl 30 ytl ile devam edilip, duruma göre paket yükseltilip, fiyat arttırılabilir.tşkler.