1-) Önce Türkçe dilini, güzel ve doğru kullanmayı öğren.
2-) Buraya IsimTescil çalışanı veya sahibi giremez diye bir kural yok. Fakat giripte hem bağlantım yok diyerek, hemde o firmayı savunarak; kendinizle çelişkiye düşüyorsunuz.
3-) Eğer konuyu tanınmış, R10'da internet hayatı yer edinmiş birisi açsaydı elbette bakış açıları farklı olurdu. Forumda yenisiniz ve doğal olarak, size orayla bir bağlantınız varmışsınız gibi bakıyoruz.
4-) Ve sonuncusu; bu ciddiyetsizlikle ve basitlikle, ICANN'da anca temizlikçi vs. olabilirsiniz

Temizlikçileri küçümsemiyorum, boyacılık bile bir meslektir. Helal ekmeğini kazandığın her iş mükemmeldir. Fakat senin ICANN'da anca bu tür departmanlarda iş bulabileceğine inanıyorum.
Ayrıyetten; Ben IsimTescil ile hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar..
Anlıyamayanlar anlamak istemeyenler anlasın okusun diye biraz baskılı yazdım türkçe bilmemekden degil bu yazım.
isimtescil.net çalışanı olsam heralde nezamandır üyeyim bakabilirsiniz. bu konu dışında isimtescil.net hakkında tek kelime yazmışmıyım orda şalışıyo olsam heralde tek bi kelime yazardım dimi... Bide bu yandan düşünün...
Forumda okudugum konuların %99 kişilerin kendi sorunlarından ötürü firmnaya kızıyolar. Sorun yaşamıyanlar burda yazıyor ama sorun yaşıyanlar oy vermekle yetiniyo sorunun kendinden kaynaklı oldugu ortaya çıkcak diye yazmaya korkuyorlar heralde...
Forumda araştırma yaparmısınız isimtescilin sorunu olan kaç konu var.
ya biri firmadan birinin bilgisini istemiş firma presedürü olarak sözleşmede belirtilen 3.şahıslara bilgi verilmemektedir kuralını firmadan ihlal etmelerini istemiş.
Yada biri sistem güncellemesi nedeni ile sitenin 1-2 saatlik kapatılan bazı gölümleri için istan etmiş ne olsaydı anlamadım ki güncelleme yapılmasaydıda güvenlik açıgı olsaydı domainleriniz mi çalınsaydı. Sizin bilgileriniz millete verilseydide sözleşme ihlal edilip herkez milletin istedigi bilgisini firmadanmı alcaydı.