buyur arkadaşım. istersen bi dolu caps koyabilirim. başkası hesabımı ele geçirmiş ve domain trasnferi yapmış. Kimlik numaramı nasıl bulduğunu düşünmüyorum bile..
Daha öncedende bu tür bi olay başıma gelmiş isimtescil'e giriş yapmaya çalıştığımda hesabımın kapatıldığını gördüm. sonra kimlik fotokopimi vs. gönderip açtım sonrada netservis'e taşıdım domainlerimi ama 4 5 tane kalmıştı onlarda yukarıda ki capslarda gördüğün gibi başkasının hesabına aktarılmış ve sedo'da satışa çıkarılmış. onlar hala savcılığa git diyolar neymiş geri domain aktarılmazmış.
aynı olay bi kaç kişinin daha başına gelmiş. en yakın örnek bi arkadaş konu açmış 15 bin ytl'lik domainim gitti diye ve bi yönetici isimtescil yetkilisiyle görüştüm domaini geri alacaklar dedi anlamadığım nokta bende savcılıkla hesabıma geliyo diğer arkadaşta kendileri geri getiriyo. e ben nasıl güveniyim şimdi?
Arkadaşım sohbetlive.com domain geri verilmediki. kişi domaini kendi aldı isimtescil.net böyle bir işlem yapmıyor. kişi domaini almak istiyor ise bilişim suşlarına başvurmalıdır. domain normal transfer yolları ile transfer edilmiştir. normal yol ile transfer edilmemiş olsa zati isimtescil.net domaini sana hemen geri verir adamın hesabınıda kapatır.