Arkadaşlar;
Reklam almak istedim siteme ama görüyorumki reklamveren arkadaşlar komik rakamlarla geliyorlar oysa sitemizin içeriklerinden çok reklamlarla ilgileniliyor feci bir şekilde görüntü kirliliği oluyor bir ay siteyi vatandaşlara tahsis etmiş gibi oluyoruz fakat karşılığını alamıyoruz. Tabi reklam alanlarda kabahat piyasayı bu kadar düşürmekten oluyor. Bu yüzdende kurunun yanında yaşta yanıyor diyorsunuz şimdi bu ne demek niye böyle yazıyor ama biraz düşürseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Gerekirse bir birlik kuralım ve reklam ücretlerini kendimiz belirleyelim. Şuan hepimiz reklam firmalarına çalışıyoruz ve insanların sömürülmesine neden oluyoruz ozaman neden bu reklam fiyatlarına biz karar vermeyelimde reklamverenlerin tekelinden çıkarmayalım. Adamlar gerekirse denemek istiyorlar birgün tamam eyvallah dene ertesi gün ne oldu istediğim verimi alamadım böyle bişe yok. Benim ziyaretçim belli sitede online kullanıcım belli senin reklamın ilgi çekici değilse tıklanmıyorsa ben ne yapabilirim buna Msn pop reklamlarında bazılarında sesler var her sayfa değişiminde rahatsız edici bir ses splas reklamlarda kapat diyorsun popup açıyor reklam alırken biraz dikkatli olun arkadaşlar reklam alayım para kazanayım derken bu şekildeki reklamlarla ziyaretçilerimizi küstürüyoruz.
Kusura bakmayın arkadaşlar rahatsızlık verdimse özürdilerim..