Arkadaslar piyasa cok güzel seolu scriptler var tabi geneli ingilizce vede optimize edilmemiş durumda biz bu scirpteleri optimize edip kendimize özgün bir script haline getirebiliriz. Böylelikle pr değerlerimiz yükselir. Size vereceğim Total Commander Download adresindeki bu programla belkide coğu arkadaşımız webmasterlık konusunda cağ atliyacak. Bu Program normalde ftp programı ama beni ilgilendiren kismi programin arama bölümü. Programi indirip kurdukdan sonra alt+f7 kisa yolu ile arama bölümünü acabilirisiniz. Programin ara bölümünde bilgisayarinizda istediğiniz bölümde metin aratabiliyorsunuz. Böylelikle hazır scripteki arattiğiniz kelimenin tamamini optimize ettiğiniz kelime ile değiştirip kendinize özgü bir bölüm oluşturabilirsiniz. Vede Daha önemlisi scriptin kullandiği resimler var space.gif back.gif vs. vs.. gibi resimler standarttir scriptlere bunlari da optimize ettiğiniz kelimelrle adlandirabilirsiniz. Böylelikle kendinize özgü bir scirptiniz olur emin olun.
Buna benzer text arayan programlar vardir belki ama ben bu programi 5 yil önce indirdim halada kullanirim. Benim değişmezimdir bu program. Kesinlikle tavsiyemdir. Bahsettiğim optimize sekliyle ilgili sorularınız olursa cevaplamaya hazirim. Şimdiden Kolay gelsin.